Nu mai există niciun dubiu! Viitorul lui Ianis Hagi a fost dezvăluit: ”Vă spun un secret”

ianis-hagi-rangers-1

Un fost mare internațional român a vorbit despre transferul definitiv al lui Ianis Hagi la Rangers.

Internaționalul român a fost împrumutat de Genk în Premiership, iar formația lui Steven Gerrard îl poate achiziționa pentru doar 5 milioane de euro.

Dorin Goian, fost jucător al formației de pe ”Ibrox” în sezonul 2011/2012, este de părere că Ianis va fi cumpărat defintiv de Rangers doar dacă prestațiile sale se vor ridica la nivelul așteptărilor până la finalul sezonului.

De asemenea, fostul jucător al clubului scoțian a explicat, prin intermediul unei dezvăluiri, că banii nu sunt o problemă pentru alb-albaștrii.

”Ce a apărut în presă e doar aşa … ca jurnaliştii să-şi mai ocupe timpul cu ceva în plus. Eu cunosc foarte bine clubul, dar şi potenţialul financiar al său. Totul depinde de evoluţiile lui Ianis, iar dacă ei sunt mulţumiti nu va fi o probelemă pentru Rangers să plătească cele 5 milioane de euro către Genk. Îţi spun un secret: când au retrogradat în liga a patra, m-au rugat să rămân şi voiau să-mi ofere aceleşi salariu pe care îl aveam în prima ligă, chiar şi în a patra divizie” a declarat Dorin Goian pentru TelekomSport.

dorin-goian

5 milioane de euro este cota de piață a lui Ianis, potrivit transfermarkt.com.

În actualul sezon, Hagi Jr. a bifat 11 apariții pentru Rangers, în toate competițiile, și a reușit să înscrie 3 goluri.

Citește și FRF salută decizia de amânare a Jocurilor Olimpice! Burleanu: “Integritatea sportivă ar fi avut de suferit”