Se știe ora la care va juca Simona Halep în ”sferturile” turneului de la Madrid!

Simona Halep, liderul WTA, s-a calificat în sferturile de finală ale turneului de la Madrid, după ce a trecut cu 6-1, 6-4, de Krystina Pliskova, locul 94 WTA. 

În sferturile de finală ale competiției, Simona Halep o va întâlni, joi, pe sora geamănă a Krystinei, cehoaica Karolina Pliskova, locul 6 WTA. Meciul programat pe terenul Manolo Santana se va disputa în jurul orei 15:00.

Confruntarea dintre Halep şi Pliskova va fi a doua a zilei pe terenul Manolo Santana, după meciul Caroline Garcia (Franţa, locul 7 WTA) – Carla Suarez Navarro (Spania, 25 WTA), programat la ora 13:00.

Halep a câștigat majoritatea meciurilor cu Pliskova

Simona Halep are un bilanț de șase victorii și o înfrângere în partidele împotriva Karolinei Pliskova. În cea mai recentă confruntare, constănțeanca s-a impus clar în sferturile de finală ale Openului Australiei, scor 6-3, 6-2.

Singurul meci pe zgură între cele două jucătoare a fost echilibrat, în 2017 la Roland Garros, dar Halep a avansat în finala competiției după 6-4, 3-6, 6-3.

Un alt avantaj pentru Halep este faptul că Pliskova nu a avut rezultate notabile la Madrid, nereușind să treacă de turul doi până la ediția din acest an. În schimb, Simona a câștigat trofeul în 2016 și 2017, având o serie de 15 victorii consecutive la Caja Magica.