RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Se întâmplă lucruri bizare la Dinamo! ,,Au apărut zvonuri că spaniolii cer bani cu un anumit interes”

Dinamo nu trece deloc prin cea mai bună perioadă a sa, după ce clubul preluat de acţionariat spaniol a ajuns la datorii foarte mari.

Din cauza crizei atât finaciare, cât şi sportive, de la echipă este pe cale să plece şi Cosmin Contra, dacă va ajunge la o înţelegere cu spaniolii. Favoriţi pentru a-l înlocui pe Contra sunt antrenorii spaniolii Lucas Alcaraz şi Paco Jemez.

Despre situaţia de la Dinamo a vorbit şi Ilie Dumitrescu, care la începutul proiectului din Ştefan cel Mare era unul dintre oamenii care sperau în reuşita spaniolilor la Dinamo. Odată cu trecerea timpului şi apariţia a tot mai multe probleme la club, Dumitrescu şi-a pierdut şi el încrederea în iberici.

dumitrescu

Dumitrescu spune că au apărut zvonuri în ceea ce o priveşte pe Dinamo, anume că sunt persoane care cer bani cu un anumit interes.

Citeşte şi Reacția lui Balint când a văzut o poză cu Toma Sapasu, cel care l-ar fi împrumutat pe Cortacero: “Acolo e o ofertă!”

,,Mi-aș dori extrem de mult să cred în acest proiect. Să se rezolve situația financiară. Dar mi-e greu să mai cred asta. N-am văzut la niciun club important, nici din țară, așa ceva. Neluțu Varga, de exemplu, a preluat clubul, a dat niște bani, a plătit datorii, apoi a avut rezultate la CFR Cluj. E doar un exemplu din țară. Și mai sunt. În perioada Negoiță, echipa avea stabilitate financiară, salariile erau la zi.

dinamo 3

Nu pot să cred că vii și preiei o societate, apoi deja te duci în datorii către terți în câteva luni. Au apărut zvonuri de astea, pe piață, că au ajuns băieții ăștia să ceară bani cu un anumit interes (n.r.- cu camătă), că nu pot să folosesc cuvântul”, a spus Ilie Dumitrescu pentru Digisport.

Dumitrescu face referire la informaţia apărută în spaţiul public, în care Cortacero ar fi împrumutat 60.000 de euro de la cămătari pentru a finanţa clubul din Ştefan cel Mare.

Cu toate suspiciunile de la Dinamo, echipa arată foarte rău şi din punct de vedere sportiv. Trupa antrenată încă de Cosmin Contra se află pe locul 15 în Liga 1, cu 6 puncte adunate din 10 jocuri disputate.

Citeşte şi EXCLUSIV | Sprijin neașteptat pentru rapidiști: “Mi-aș dori să revină în Liga 1!”

 

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare