Se întâmplă doar în România! Dezvăluiri HALUCINANTE făcute de impresarul lui Omrani

Foto: Prosport

Omrani a semnat prelungirea cu CFR Cluj, însă impresarul său a ieșit cu declarații halucinante! Emmanuel de Kerchove susține în continuare că primul contract de prelungire este fals. Explicația pentru care jucătorul a semnat unul nou, tot cu CFR, este explozivă. 

Impresarul lui Omrani a explicat la TV Digi Sport de ce fotbalistul a semnat noul contract:

”Îi cer scuze domnului Becali, dar nu e vorba de bani aici, noi ne-am gândit la cariera fotbalistului. Dacă Omrani semna cu FCSB, atunci risca suspendarea, chiar dacă el nu a semnat nimic cu CFR! Este halucinant să ai un contract fals și să fii pedepsit dacă semnezi un contract valabil cu o altă echipă”, a spus De Kerchove.

Impresarul a amenințat că nu va renunța.

”Vă garantez că litigiul nu se va încheia aici. Și vom merge până la capăt. Litigiul la comisie continuă chiar dacă am semnat cu CFR un contract nou”, a mai spus Emmanuel de Kerchove.

Ceva totuși nu se leagă. dacă s-au întâmplat toate aceste lucruri, cum de Omrani a semnat un contract nou cu CFR?

Răspunsul impresarului este exploziv:

”De ce am semnat cu CFR? Pentru a nu periclita activitatea sportivă a lui Omrani. Mai ales că la comisie lucrurile sunt foarte ciudate. Acest caz se judecă din ianuarie iar în martie s-au depus expertizele cerute de către comisie, cu acordul celor două părți, pentru desemnarea expertului. Respectiva expertiză a ieșit, CFR a contestat, s-a reexaminat și a ieșit tot semnătură falsă. Iar acum, cei de la comisie au amânat din nou”, a  spus agentul lui Omrani.

Următorul termen al dosarului este 18 iulie.