Se înmulțește numărul românilor din Serie A! Informația care confirmă viitoarea mutare

Transferul lui Man la Parma poate reprezenta un exemplu și pentru alți fotbaliști români care își doresc să ajungă în fotbalul italian. 

Impresarul Cristian Zaccardo, fost campion mondial cu Squadra Azzurra în 2006, confirmă faptul că se află în negocieri pentru aducerea unui alt jucător de-al nostru în fotbalul din peninsulă. Agentul FIFA a fost folosit de Parma la tratativele pentru cumpărarea lui Dennis Man de la FCSB.

„Deocamdată «semăn» negocieri care vor înflori în următoarele luni. Știm cu toții cât de dificilă este piața de transferuri, dar simt că pot face lucruri bune. În curând, aș putea face un transfer important. Sunt în tratative cu un tânăr român”, a anunțat Zaccardo într-un interviu acordat unui jurnalist italian. 

Man Mihaila colaj

Fostul fundaș a evoluat pentru Parma timp de 4 ani și nu e deloc optimist în privința finalului de sezon pentru echipa la care evoluează Man și Mihăilă.

„Dacă ne uităm în clasament și la ultimele două jocuri, în care Parma a trecut de la șase puncte potențiale la doar două câștigate, e clar că trece printr-un moment foarte complicat.

Uneori sezonul începe foarte prost și chiar nu poți să îndrepți. Mi se pare că este cazul Parmei. Nimeni nu se aștepta să se descurce atât de prost, iar Parma încă nu și-a revenit”, a încheiat actualul agent de jucători.

CITEȘTE ȘI –>> VIDEO | Louis Munteanu este pe val în Italia! „Dublă” pentru Fiorentina U19 în meciul contra lui AC Milan