Se cer demisii după Europeanul de handbal: “Dedu este un incompetent. Burcea nu mai are ce căuta la națională”

Petre Cozma, antrenor de handbal și tatăl regretatului Marian Cozma, a vorbit despre situația delicată prin care trece echipa națională feminine de handbal a României.

Tatăul fostului handbalist de la Dinamo, Marian Cozma, este de părer că președintele FRH Alexandru Dedu (49 de ani) ar trebui să demisioneze.

Acest Dedu este un monument de incompetență. A condus și conduce jalnic handbalul românesc.

Ne doare foarte rău cum ne-am prezentat la acest campionat european feminin, iar la mine la sală copiii plângeau că am mâncat bătaie de la toată lumea. Am bătut Polonia, dar cu o floare nu umpli grădina.

Eu consider că Alexandru Dedu este un om foarte ranchiunos. Voi înțelegeți ce are cu doamna handbalului românesc Mariana Târcă? Eu nu înțeleg sub nicio formă! Nu înțeleg ce i se întâmplă și lui Sorina Târcă, o handbalistă de mare viitor.

bogdan burcea

Ea, sărăcuța, a fost implicată fără voia ei în acele probleme de la Corona Brașov, dar cu doamna Mariana ce au avut? Cum poți să o ai tu în România pe inegalabila Mariana Târcă, un Gică Hagi al handbalului românesc, iar tu o tratezi așa, o suspenzi.

Burcea nu are ce să mai caute la națională. În Danemarca a fost pierdut în spațiu, iar naționala feminină este o pălărie mult prea mare pentru el“, a declarat Petre Cozma pentru ProSport.

cozma
sursa foto: libertatea.ro

România a încheiat Euro 2020 pe locul 12, aceasta fiind cea mai slabă clasare din istoria participărilor la turneul final european.

Rezultatele României la Campionatul European: România – Germania 19-22, România – Polonia 28-24, România – Norvegia 20-28, România – Croația 20-25, România – Ungaria 24-26, România – Olanda 24-35.

Citește și VIDEO | Jigniri fără precedent la adresa românilor: “Sunt oameni foarte încuiați. Ei gândesc la fel ca în trecut”