Se anunță show în Bănie: ”Cu Viitorul mereu au ieşit meciuri frumoase!”

CSU Craiova și Viitorul se întâlnesc în această seară în derby-ul zilei din Liga 1.

Ştefan Vlădoiu, tânărul fundaș al alb-albaștrilor, este convins că partida de pe ”Ion Oblemenco” va fi una spectaculoasă, la fel ca restul întâlnirilor între cele două echipe.

În tur, oltenii s-au impus cu 4-1 la Ovidiu. De asemenea, în ultimele 6 întâlniri dintre cele două echipe s-au marcat cel puțin 3 goluri.

”Nu trecem prin cea mai bună perioadă, nu am reuşit să câştigăm de câteva meciuri şi cred că Universitatea trebuie să facă o treabă mai bună împotriva unor adversare precum cele din ultimele partide. Însă cu Viitorul mereu ne‑am simţit bine şi au ieşit meciuri frumoase şi în general câştigate de noi, aşa că sunt foarte încrezător că vom depăşi pasa mai proastă.

Simţim cum toţi oamenii din jurul nostru îşi doresc foarte mult titlul de campioană, iar asta ne face şi pe noi să ni‑l dorim enorm şi să facem tot ce depinde de noi pentru a ajunge acolo.

vladoiu 1

Toată lumea ştie deja că Viitorul şi Universitatea sunt echipe care pun preţ nu doar pe rezultat, ci şi pe fotbalul din spatele obţinerii lui. Aşadar, sunt convins că va fi un meci foarte frumos, cu două echipe orientate către ofensivă, fapt ce nouă ne convine.

Dar şi ei au jucători de calitate foarte bună şi nu va fi uşor deloc, însă pentru suporterii celor două echipe şi mai ales pentru neutri va fi, sunt convins, un super‑meci.” a declarat Vlădoiu pentru revista oficială a oltenilor.

vladoiu

Citește și Cum văd străinii progresele făcute de Simona Halep: “A fost o chestiune personală”