RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Se amână FCSB – Slovan Liberec? Ce spune protocolul UEFA

FCSB este lovită de ghinion înaintea duelului de foc cu Slovan Liberec!

Formația din Capitală are în acest moment 23 de membrii ai echipei infectați cu coronavirus, dintre care 14 jucători.

Clubul patronat de Gigi Becali își dorește ca meciul să fie amânat, însă protocolul UEFA le dă bătăi de cap roș-albaștrilor.

Forul european are reguli clare, iar, în privința situației în care se află FCSB, regulamentul explică că o echipă poate juca dacă are cel puțin 13 jucători disponibili, alături de un portar.

FCSB se poate baza pe Cătălin Straton, iar lotul poate fi completat de jucători aduși de la echipsa secundă, astfel că rămâne de văzut dacă meciul se va juca sau nu joi.

O posibilă formulă de start a FCSB-ului pentru meciul cu Slovan Liberec este următoarea: Straton – Pantea, Perianu, Cană, Panțîru – R. Ion, G. Simion, Oc. Popescu – D. Man, Ad. Petre, Horșia

Totuși, dacă meciul cu Slovan Liberec se va amâna, partida cu Poli Iași din Liga 1 va trebui și ea să fie reprogramată.

Ciprian Paraschiv, președintele grupării din Copou, este de acord cu această variantă: ”E un caz nefericit. Ajutăm orice echipă care trece prin așa ceva, nu vrem să câștigăm la ”masa verde”. Dacă putem ajuta o echipă care trece prin așa ceva, sigur o vom ajuta, indiferent despre cine vorbim, așa e normal și firesc.” a declarat Ciprian Paraschiv, potrivit DigiSport.

Citește și Cum poate arăta FCSB în meciul cu Slovan Liberec! Surprize de proporții în primul 11!

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare