Continuă schimbul de replici dintre FCSB și CFR Cluj: “De ce nu îl iau pe Istvan Kovacs consilier?”

CFR Cluj și FCSB își vor măsura forțele în această seară, de la ora 19:00, în Supercupa României, pe stadionul Ilie Oană din Ploiești!

Cele două formații sunt despărțite de doar un singur punct în campionat, astfel că promit o luptă până în ultima rundă pentru cucerirea Ligii 1. Până atunci însă, CFR Cluj și FCSB se vor duela în Supercupa României, trofeu pe care ambele echipe vor să și-l treacă în propria vitrină. Confruntarea va fi una cu atât mai interesantă, deoarece în ultimele zile au existat contre din punct de vedere al declarațiilor între Gigi Becali și Edward Iordănescu.

După ce patronul “roș-albaștrilor” s-a contrat cu tehnicianul CFR-ului pe tema arbitrajului, acum, un fost oficial al bucureștenilor a intervenit și el. Helmuth Duckadam, fostul președinte de imagine al FCSB-ului, consideră că Edi Iordănescu nu ar trebui să intre în conflict cu Gigi Becali, deoarece statutul său nu îi permite acest lucru. Ulterior, fosta legendă a bucureștenilor s-a amuzat pe seama analizei pe care ardelenii o pregătesc cu privire la erorile legate de arbitraj.

becali duckadam fcsb

”Și eu mă mai contram, când eram președinte de imagine la FCSB, cu Șumudică, cu nu știu ce conducător, dar niciodată n-am zis ceva de vreun patron. Pentru că mi s-a părut că e mult deasupra mea. Și de mine a zis patronul de la Botoșani că nu mă pricep la fotbal, dar nu i-am răspuns. Pentru că am zis că nu e de nivelul meu.

Nu l-aș vedea pe Petrea ce zice domnul Rotaru. Sau ce spune alt patron. Și nici alți antrenori n-am văzut. E treaba lui Edi. Eu n-am înțeles, analiza e pe ultimul sezon, sau pe ultimele sezoane? De ce nu fac analiza pe ultimele trei campionate? Ar putea să-l ia consilier pe Kovacs? De ce nu? Dacă tot stă acolo? Mai glumim și noi!”, a spus Duckadam, potrivit Digi Sport.

Citește și Gigi Becali, un nou atac în direcția lui Edward Iordănescu: “Să-i clonăm pe Kovacs și Călin, așa vrea nenea Edi!”