FC Voluntari a anunțat că s-a despărţit de 13 jucători, după ce unora le-au expirat împrumuturile, iar alții și-au reziliat contractele cu formația ilfoveană. Cele mai importante nume sunt Florin Cernat, Lucian Sânmărtean și Mihai Mincă.

Recent, Ioan Andone a fost numit în funcția de manager general al clubului. Andone trebuie să numească un nou antrenor, până la plecarea echipei în cantonamentul din Slovenia.

În aceste zile, clubul nostru s-a despărțit de mai mulți jucători. Daniel Benzar, Răzvan Horj și Marian Pleașcă s-au întors la grupările de care aparțineau. Florin Cernat, Lucian Sânmărtean, Mihai Mincă, Dragoș Balauru, Ionuț Balaur, Daniel Novac, Laurențiu Marinescu, Petre Ivanovici, Lucian Cazan și Adrian Voicu și-au încheiat relațiile contractuale la gruparea noastră. FC Voluntari le mulțumește tuturor pentru ceea ce au realizat la acest club și le dorește mult succes în carieră!„, se arată într-un comunicat al clubului din Voluntari.

Ioan Andone a anunțat că noul obiectiv al clubului FC Voluntari este calificarea în play-off-ul Ligii 1, după ce sezonul trecut s-a menținut în prima ligă în urma ‘dublei’ de baraj cu Chindia Târgoviște.