Schimbare radicală de look pentru Gigi Becali: “Mă îmbrac precum un călugăr”

sursa foto: libertatea.ro

Gigi Becali (62 de ani) nu mai este interesat să poarte costume extravagante.

Finanțatorul clubului FCSB s-a lăudat că, în trecut, celebri designeri români s-au inspirat de la el.

Vedeți cum m-am îmbrăcat acum… Mă vedea lumea. Dar pe mine nu mă mai interesează asta. Vreau simplitate, mă îmbrac într-un fel de hanorac și pantaloni negri. Ca un călugăr. Ce câștig? E deșertăciune! 

Dau slavă Domnului că mi-am dat seama de asta. E praf în fața vântului. Haina îl face pe om, dar pe omul de pe Pământ, omul păcătos. Dar pe omului lui Hristos nu-l face. El trebuie să fie îmbrăcat simplu. 

becali athos

Nu are rost să spun cum am fost eu… Ăia care se uită la televizor o să croiască acum ceva după Becali! Modele le-am adus eu. Și lui Boteazatu, și altuia… După ce vedeau la mine, făceau ei. Eu le-am inventat, eu le făceam, eu le croiam. 

Mă duceam la Ciucu și ziceam «Fă-mi așa, fă-mi așa, fă-mi așa!». După aceea, vedeau la mine și făceau ei. De unde știau ei să facă? Era creație proprie! Le inventam eu. Eu făceam prima dată, inventam eu. Venea moda nouă și eu puneam ceva ceva, iar ei luau și făceau și ei. Aveau ca Becali. Dar nu mai sunt așa”, a declarat Gigi Becali la România TV.

Citește și VIDEO | Semieșec pentru Răzvan Lucescu, la o zi după ce a fost felicitat pentru premiul de antrenorul anului în România