Schimbare de antrenor, înainte de sărbători. Bogdan Andone și Claudiu Niculescu se luptă pentru postul de tehnician

bogdan-andone-astra

FC Voluntari a renunțat la antrenorul Mihai Teja. Rezultatele slabe înregistrate echipa ilfoveană i-au fost fatale tehnicianului.

Mulțumim, Mihai Teja! FC Voluntari și staff-ul tehnic condus de Mihai Teja se despart după aproape un an de colaborare.

Încheierea contractului dintre cele 2 părți a survenit astăzi și s-a produs pe cale amiabilă. Mihai Teja a fost instalat la cârma echipei noastre în luna ianuarie a acestui an, reușind să mențină FC Voluntari pe primă scenă a fotbalului românesc în sezonul 2019-2020.

Antrenorul în vârstă de 42 de ani a condus echipa noastră în 35 de partide, bilanțul său însumând 14 victorii, 5 rezultate de egalitate și 16 înfrângeri. Clubul nostru îi mulțumește pentru rezultate obținute și munca depusă și îi dorește mult succes în carieră!“, anunță FC Voluntari.

După 15 etape, clubul ilfovean ocupă locul 13, cu 15 puncte, poziţie de baraj pentru menţinerea în Liga 1.

Conform Sport.ro, gruparea ilfoveană ar allege între Bogdan Andone și Claudiu Niculescu pentru postul de technician.

Claudiu Niculescu a mai pregătit-o pe FC Voluntari, în 2017, atunci când a cucerit Cupa României și Supercupa României. Niculescu este liber după despărțirea de CS Mioveni, iar Bogdan Andone a antrenat ultima oară la Astra.

claudiu niculescu u cluj

Citește și VIDEO | Ce spune Emil Săndoi despre posibilitatea s-o antreneze pe Universitatea Craiova. Cum comentează rezultatele Chindiei