România este foarte aproape de o calificare istorică la Campionatul European de tineret din 2019. După victoria cu Țara Galilor, ‘tricolorii’ au declanșat sărbătoarea la Cluj-Napoca, deși mai trebuie să înfrunte Liechtenstein, marți. 

George Pușcaș, autorul golului doi al României, a avut numai cuvinte de laudă pentru căpitanul Ionuț Andrei Radu, care a avut un nou discurs motivațional în vestiar.

Spune aici ce motivație ne-ai oferit în vestiar! Eu în două săptămâni, dacă mai continuă cu declarațiile astea, mă fac boxer, nu mai joc fotbal. Mă încarcă atât de mult, încât mă duc și mă bat cu toată lumea. Iau roșu dacă mai continuă să vorbească așa (râzând)„, a declarat Pușcaș la Pro X.

(către Pușcaș) Te iubesc! Bravo, mă! Este fratele meu, cel mai bun prieten. Sunt mândru de el. M-a emoționat toată seara. Suntem mai mult decât o familie, este unitate… nu pot să explic în cuvinte„, i-a răspuns Radu.

Cei doi jucători s-au îmbrățișat în timpul interviului acordat de către portar.

George Pușcaș consideră că România nu se poate împiedica în partida cu Liechtenstein, de marti, 16 octombrie.

Nu cred că se mai poate întâmpla nimic, nu cred că poate să ne mai oprească nimic. Am răguşit de la cât am ţipat ‘România’. Sunt atât de mândru. Mereu îmi place să joc pentru națională. A fost un moment foarte emoționant, am reuşit să facem fericiţi o ţară întreagă. Cred că o să fie mai mulți români decât italieni în tribune la Campionatul European. Am mare încredere că nu mergem acolo doar să facem prezența„, a spus Pușcaș la Pro X.

‘Tricolorii’, neînvinși în grupă, au nevoie de cel puțin o remiză cu Liechtenstein pentru a obține calificarea directă la Campionatul European din 2019, găzduit de Italia și San Marino.