Denis Alibec ar putea reveni la FCSB, deși i-a părăsit pe roș-albaștrii în urma unui scandal.

MM Stoica și Nicolae Dică l-au convins pe patronul echipei Gigi Becali că Denis Alibec este un jucător capricios și creează probleme atât în teren cât și în afara acestuia, astfel Allibec a fost dat afară.

Au urmat cuvinte grele si o serie de acuzatii care l-au vizat pe Alibec, iar totul a culminat cu concluzia ca „titlul s-a ratat din cauza lui Alibec”, asa cum a spus Becali la finalul sezonului.

Gigi Becali l-a trimis la Astra unde a făcut o înțelegere cu Ioan Niculae să achite un milion de euro în cazul unui viitor transfer al lui Alibec la arabi.

Seria evoluțiilor slabe pe care le-a avut la FCSB au continuat și la Astra, Alibec nu a mai revenit la forma de altădată, iar arabii nu au mai vrut să audă de el.

Potrivit gsp.ro, patronii echipelor FCSB și Astra făcuseră o înțelegere în care era implicat și Marius Șumudică, antrenor la Al Shabab.

Alibec venea la Astra pentru a-și regăsi forma, Șumudică îl transfera la arabi, iar Niculae ar fi achitat astfel, fără probleme, milionul de euro către FCSB.

Varianta e încă de actualitate. Se așteaptă ca Alibec să „explodeze” în această primăvară și plecarea sa în străinătate să fie realizată și cu sprijinul selecționerului Cosmin Contra, care îl va convoca din nou la națională, dacă atacatul va avea evoluții bune în campionat.

Dacă nu, susține sursa citată, este posibil chiar ca Alibec să se întoarcă la FCSB, din moment ce patronul Astrei nu este dispus să scoată din buzunar suma pe care le-o datorează celor de la FCSB.

Atacantul n-ar vrea însă să se întoarcă la roș-albaștri:

„Mi-ar fi greu să revin la FCSB, fiindcă n-a fost doar Dică problema mea, am mai avut probleme și cu unii jucători de acolo, care n-au fost alături de mine. Nea Gigi mi-a zis când am plecat că-i pare rău, el m-ar fi ținut, dar n-a vrut staff-ul tehnic”, a spus Alibec.

În 34 de partide, Alibec a înscris 9 goluri pentru FCSB.

800.000 de euro este cota lui Alibec conform transfermarkt.com