RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Scenariu halucinant în cazul scandalului de cocaină! “Nu mai au nevoie de el și l-au păcălit!”

Magaye Gueye, atacantul lui Dinamo, a fost depistat pozitiv cu cocaină la testul antidoping efectuat la meciul cu FCSB din Cupa României.

Acesta este suspendat în momentul de faţă până se va finaliza ancheta demarată deja de către cei de la ANAD. Dacă se va constata şi la proba B că a luat cocaină, contractul acestuia va fi reziliat în mod unilateral.

Helmuth Duckadam, legenda roș-albaștrilor și fostul președinte de imagine al FCSB-ului consideră că atacantul “câinilor” ar fi fost păcălit de cineva din anturajul lui Dinamo tocmai pentru a scăpa de el.

Helmuth-Duckadam

”Am o altă părere. Nu-l cunosc pe acest fotbalist, dar cred că acea ieșire în jacuzzi a fost o grandomanie, cu care el a fost de acord să apară. Altfel nu-mi explic. Iar aceasta cu cocaina, eu cred că l-a păcălit cineva.

Magaye profimedia 0590788653
Foto: Profimedia

După acel jacuzzi avea nevoie de el. Acum nu mai au nevoie și cineva l-a păcălit. Nu cred, mai ales că s-a discutat cu o săptămână înainte că se cere acest test antidoping, că poți să fii atât de inconștient. Cred că cineva l-a păcălit” a declarat Helmuth Duckadam pentru Digi Sport.

18 meciuri a jucat Magaye Gueye pentru Dinamo în acest sezon, reuşind să încrie de trei ori.

400.000 de euro este cota de piaţă a atacantului de la Dinamo, potrivit transfermarkt.com.

Citește și Ionuţ Negoiţă, despre cazul de dopaj de la Dinamo: ,,Gueye trebuia dat afară de la episodul din jacuzzi”

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare