Scandalul lui Magaye Gueye a depășit granițele României! Ce spune presa internațională despre dopajul de la Dinamo

Scandalul în care este implicat jucătorul lui Dinamo, Magaye Gueye (30 ani), nu a rămas fără ecou nici înafara României. 

Atacantul născut în Franța a fost depistat pozitiv cu cocaină la un test antidoping efectuat la meciul din Cupa României cu FCSB, pe 10 februarie. Presa internațională l-a luat la ochi pe Magaye Gueye, mai ales că acesta a trecut de-a lungul carierei pe la Strasbourg și Brest (Franța), Everton (Anglia) sau Adanaspor și Osmanlispor (Turcia).

Magaye Gueye

Printre publicațiile care au reacționat imediat la acest episod excepțional sunt prestigioasa L’Equipe din Franța, Sporx din Turcia și Calciomercato din Italia

”Magaye Gueye (Dinamo București), testat pozitiv la cocaină. Fostul jucător de la Strasbourg, acum la Dinamo, sau Brest a fost depistat pozitiv cu cocaină”, a notat L’Equipe.

Cocaină a fost depistată în sângele lui Magaye Gueye. Suspendarea pe care o va primi va fi stabilită după o serie suplimentară de investigații, a fost știrea publicată de Sporx.

MagayeGueye

 

 

Probleme pentru Magaye Gueye. Fostul atacant al lui Everton, acum la Dinamo București, a fost depistat pozitiv cu cocaină la testele făcute după meciul cu FCSB, din Cupa României, de pe 10 februarie, a fost abordarea folosită și de Calciomercato.

În cele din urmă, conform regulamentului în vigoare, Magaye Gueye riscă o suspendare de până la doi ani din toate activitățile fotbalistice pentru fapta săvârșită.

CITEȘTE ȘI –>> Reacția lui Gică Popescu după ce Magaye Gueye a fost prins dopat cu cocaină! ”L-aș suspenda imediat”