Scandalul dintre Victor Pițurcă și Mihai Rotaru, din cauza lui Octavian Popescu, ia amploare: “Nu îţi este ruşine?”

Octavian Popescu. Foto: Profimedia

Octavian Popescu (18 ani) este privit drept unul dintre cei mai promițători fotbaliști din Liga 1.

Tânărul mijlocaș a avut parte de o ascensiune rapidă în prima ligă din România, fiind titular constant la roș-albaștrii, mai ales după plecarea lui Dennis Man la Parma.

Octavian Popescu a semnat cu FCSB din postura de jucător liber de contract în vara anului trecut. Acesta a plecat cu scandal de la Craiova, după ce acesta a refuzat să semneze prelungirea contruactului cu gruparea olteană.

Victor Piţurcă a dat detalii despre cum l-a pierdut Mihai Rotaru pe tânărul fotbalist.

Fiecare antrenor care a fost acolo şi-a folosit propria filosofie. Nu aş mai vrea să vorbesc despre Craiova.. Am fost foarte deranjat de ce a spus Mhai Rotaru despre episodul lui Octavian Popescu. Sunt vorbe de păcălici. A încercat să arunce nereuşita lui pe mine. Că vezi domnule, că eu am avut un rol în plecarea lui Popescu la FCSB. Asta m-a deranjat. Când l-a vazut Rotaru unde a ajuns Octavian… a început! Dacă rămânea la Craiova nu era nici în lot, doar dacă rămăneam eu, dar s-a trezit când l-a văzut la FCSB.

Octavian Popescu FCSB

După m-a mai acuzat că vezi domnule eu am vorbit cu Giovanni Becali şi l-am prezentat pe jucător. Dar nu a fost vorba de aşa ceva. M-a întrebat despre el şi i-am <<dacă l-am adus la echipa mare îţi dai seama că îmi place>>, atât. Cineva de pe acolo, că el aşa procedează, le aruncă pe acolo, i-a băgat în cap. Nu îţi este ruşine? Vă zic eu.

rotaru

1000 de lei voiau să-i dea salariu la Popescu. Vă daţi seama? Şi Giovanni care nu e în relaţii foarte bune cu Rotaru, a profitat. Rotaru a încercat să mai dea vina şi pe angajaţi.. dar nu e adevărat. Acolo în club există doar doi angajaţi: unul e el şi încă o doamnă, atât”, a declarat Victor Piţurcă la Telekom Sport.

victor-pițurcă-universitatea-craiova

Piţurcă le-a antrenat de-a lungul timpului pe Steaua, FC Universitatea Craiova şi Al-Ittihad. De asemenea, el a fost selecţionerul României în două mandate, în perioadele 2004-2009 şi 2011-2014. De asemenea, în perioada 1996-1998, Piţurcă a fost selecționerul naționalei de tineret.

Citește și Octavian Popescu poate fi noua stea a fotbalului românesc: ,,Va urma un transfer, vor veni convocări la echipa naţională”