Scandalul dintre arbitrii români şi turci a început mult mai devreme! La Paris a fost răspunsul: ,,Şovre e neam prost”

Un fost patron din Liga 1 a făcut dezvăluiri despre scandalul care a înconjurat întreaga lume, dintre arbitrii români şi turcii de la Basaksehir.

Arbitrul Sebastian Colţescu a folosit apelativul de ,,ăla negru” la adresa antrenorului secund de Basaksehir, iar turcii împreună cu cei de la PSG au ales să părăsească terenul.

coltescu miorita

Adrian Porumboiu, fost arbitru şi patron la FC Vaslui, spune că cel care ar fi pronunţat cele două cuvinte nu ar fi Colţescu, ci asistentul Octavian Şovre. Porumboiu mai spune că scandalul dintre turci şi români ar fi pornit, de fapt, la meciul dintre Manchester United – Basaksehir, unde tot aceaşi brigadă a fost prezentă.

Fostul arbitru susţine că Octavian Şovre a fost jignit atunci de turci, iar la meciul de la Paris, asistentul s-a răzbunat şi de aceea a folosit acea remarcă, pe care a lăsat-o în cârca lui Colţescu, susţine Adrian Porumboiu. Acesta mai precizează că Şovre nu este deloc rasist, ci doar neam prost, după toate cele întâmplate la meciul dintre PSG şi Basaksehir.

porumboiu

,,Foarte puțini știu că această brigadă, dar nu cu Sebastian Colțescu ca al patrulea oficial, a arbitrat meciul echipei din Turcia cu Manchester United și au fost niște dispute între banca de rezervă și Șovre. Au fost jigniri aduse de cei de pe bancă. El nu a uitat. Când primul de pe bancă a ridicat mâna, el și-a amintit și a încurcat borcanele. Se știe a cui armă este răzbunarea. S-a răzbunat!

Citeşte şi Giuleștiul prinde contur! Imagini cum rar vezi cu stadionul Rapidului

Hațegan i-a acordat mereu încredere și Șovre l-a încurcat. Toată lumea știe că pe Colțescu l-au înjurat, dar el era acolo de parcă era picat. E total absent. Șovre a aruncat treaba asta pentru că e orgolios! L-a lăsat singur pe Colțescu în treaba asta. Trebuia să aibă caracter și să spună «Da, domnule. Eu i-am spus să-l dea afară». Hațegan nici nu a întrebat ce s-a întâmplat. 

sovre

Între Șovre și banca de rezerve a turcilor, la meciul de la Manchester, au existat multe dispute. Vă dați seama, dacă ai suportat și nu ai făcut nimic atunci, acum ți-ai adus aminte că trebuie să te răzbuni.  Șovre nu e rasist! E neam prost! Cum să te răzbuni? Ăla a fost alt meci. Țipa cu insistență la un meci în care trebuie să se comporte decent.”, a declarat Adrian Porumboiu pentru Pro X.

sebastian coltescu 2

Citeşte şi EXCLUSIV | Lumina de la capătul tunelului nu se vede la Dinamo: ”Faliment! N-au nicio șansă!”