Scandal rasist în Anglia! Un fan al lui Everton, arestat

Mohamed Salah a fost în centrul unui nou scandal de rasism în Anglia. Un suporter al rivalei Everton a fost arestat după o postare jignitoare care l-a vizat pe egipteanul de la Liverpool.

Un bărbat în vârstă de 32 de ani din Liverpool a fost reţinut şi dus la audieri după postarea rasistă la adresa lui Salah.

“Poliția din Merseyside a aflat despre tweet-ul publicat în legătura cu un fotbalist al lui Liverpool și distribuit de alți utilizatori și va cerceta acest caz. Rasismul în orice formă a lui nu va fi tolerat, iar cei care folosesc internetul pentru a-i ataca pe alții și care vor aduce ofense la adresa altora trebuie să înteleagă că nu sunt mai presus de lege”, se arată în comunicatul autorităţilor.

Şi clubul Everton a reacţionat după speculaţiile conform cărora agresorul virtual ar fi susţinător al clubului.

“Everton condamnă orice act de rasism. Am făcut schimb de informații cu autoritățile competente și investigăm situația pentru a stabili dacă utilizatorul în cauză are vreo legatură cu clubul nostru”, a declarat purtătorul de cuvânt al celor de la Everton.

În vârstă de 27 de ani, Mohamed Salah evoluează la Liverpool din 2017. Egipteanul a fost golgeterul Premier League şi cel mai bun jucător al campionatului în sezonul 2017-2018.