RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Scandal monstru în timpul meciului FCSB – Astra: „Am fost înjurat de mamă, iar mama mea este decedată”

În startul meciului de fotbal dintre FCSB şi Astra, după un fault al lui Vali Creţu asupra lui Constantin Budescu, s-a auzit o serie de înjurături.

Preparatorul fizic al echipei oaspete, George Neagu, a avut o criză de nervi.

Neagu i-a cerut, arbitrului Marcel Bîrsan, să îl elimine pe Creţu. „E roșu, bă!„, au fost primele cuvinte pe care George Neagu i le-a adresat arbitrului. Apoi, acesta a avut o serie de înjurături. George Neagu pune că şi el a fost înjurat de cineva din staff-ul celor de la FCSB.

Îmi cer scuze pentru acest incident în care am fost implicat. Este o situație neplăcută. Am fost înjurat de mamă, iar mama mea este decedată. Nu am putut să trec cu vederea toate înjurăturile acelei persoane îmbrăcate cu o geacă pe care erau inscripționate însemnele FCSB.

Este voie cu fani la meci? Cum este posibil ca cineva sa înjure încontinuu? A depășit limita și am ajuns și eu prea departe. Îmi cer scuze”, a spus George Neagu pentru gsp.ro.

FCSB a învins-o pe Astra Giurgiu cu scorul de 3-0, vineri seara, pe Arena Naţională din Bucureşti, în ultimul meci din etapa a 16-a a Ligii I.

Citește și EXCLUSIV VIDEO | Patronii spanioli, “blat” cu stranierii de la Dinamo: “Nimeni nu s-a gândit la această escrocherie”

 

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare