Patronul echipei FC Botoșani a lansat acuzații dure la adresa lui Ionel Dănciulescu, după ce oficialul dinamovist a vorbit despre duelurile directe dintre FCSB și Botoșani.

Valeriu Iftime a luat foc înaintea meciului cu Dinamo, programat duminică, de la ora 20.00. Ionel Dănciulescu a spus că FCSB are asigurate șase puncte în meciurile cu unele echipe, făcând referire la FC Botoșani.

„O trimitere nepoliticoasă a unuia căruia nu-i permit să vorbească așa cu mine. Să aibă grijă cu cine vorbește că eu nu sunt sluga lui Becali! Vorbește prostii fără margini! M-am săturat de astfel de comentarii răutăcioase, tendențioase, ale unora care n-au dreptul să spună astfel de tâmpenii.

Nu-i permit lui Dănciulescu să vorbească așa cu mine! Numai în România ne place să ne atacăm și să ne jignim. Așa se pregătește un astfel de meci? Să țină minte tot fotbalul românesc că nu sunt sluga nimănui și niciodată în viața mea nu o să cedez! N-ați învățat, după zeci de ani de meserie, că fotbalul trebuie să fie o distracție. În capul unora e doar război…”, a spus Valeriu Iftime pentru gsp.ro.