Scandal mocnit la Dinamo! Florin Bratu ‘l-a înțepat’ pe Dan Nistor

Dinamo București a pierdut pe teren propriu cu Astra Giurgiu, scor 1-2, iar Florin Bratu este nemulțumit de prestația căpitanului Dan Nistor. Antrenorul ‘câinilor roșii’ consideră că Nistor a fost afectat de discuțiile privind transferul la FCSB.

Gigi Becali a făcut o ofertă substanțială pentru aducerea lui Dan Nistor (30 de ani) la FCSB, dar oficialii dinamoviștilor au refuzat.

”Nu știu dacă a trecut Nistor peste tot episodul legat de Steaua, perioada agitată de acum câteva săptămâni. Mie mi se pare că nu, din păcate!”, a spus Bratu în cadrul unei conferințe de presă.

Dan Nistor

În schimb, Dan Nistor a părut nemulțumit de faptul că Florin Bratu a folosit mulți jucători tineri în meciul cu Astra Giurgiu.

“Meciurile trec, noi nu acumulăm puncte. Sper să nu se întâmple ce s-a întâmplat anul trecut. Nu eu schimb atâția jucători, pe antrenor să îl întrebați. El face echipa, pe el trebuie să îl întrebați despre asta. Și azi au fost mulți tineri. Trebuie să uităm ce a fost anul trecut, că acum nu mai evoluăm în play-out, că iar ne trezim la finalul campionatului că suntem în play-out, ne înjură suporterii și ne mirăm de ce”, a declarat Nistor.

1,1 milioane de euro este cota de piață a lui Dan Nistor, care mai are contract până în vara anului 2020 cu Dinamo.