Scandal la Valencia! Jucătorii sunt revoltați de înlăturarea antrenorului

E criză în toată regula la Valencia! Jucătorii au declanșat un protest de amploare după demiterea antrenorului Marcelino și au refuzat să dea declarații înainte de meciul cu Chelsea din Liga Campionilor.

Potrivit Marca, jucătorii de la Valencia sunt extremi de supărați și nu au înțeles de ce a fost demis Marcelino. Aceștia vor să-l confrunte pe proprietarul clubului, Peter Lim.

Noul antrenor al ‘liliecilor’, Albert Celades, a fost nevoit să vină singur la conferința de presă înaintea debutului în Liga Campionilor, situație fără precedent.

Marcelino (54 de ani) a fost demis săptămâna trecută, din cauza unui conflict cu Peter Lim. Antrenorul spaniol era foarte popular la Valencia, după ce a câștigat Cupa Spaniei și a reușit calificarea în Liga Campionilor.

Misiunea lui Albert Celades este extrem de complicată. Căpitanul Valenciei, Dani Parejo, a postat un mesaj în care îi urează mult succes în carieră lui Marcelino, lăsând de înțeles că nu a putut să-și facă treaba în mod corect la Valencia.

Mister, îți urez tot ce e mai bun. Sunt sigur că îți va merge bine oriunde vei ajunge și vei fi lăsat să lucrezi. Îți mulțumesc pentru că ai făcut acest club mai mare și pe mine un fotbalist mai bun“, a transmis Parejo.

În această seară, de la ora 22:00, Valencia joacă pe terenul lui Chelsea Londra.

Spynews.ro