Andrei Cristea şi Ionuţ Panţîru au fost excluşi din lotul echipei Politehnica Iași de către antrenorul Flavius Stoican. Cei doi au avut un conflict în timpul unui antrenament.

Decizia nu a fost anunțată de Stoican în conferința de presă de azi, dar a fost confirmată de către directorul sportiv, Tibor Selymeș.

Ieșenii vor juca împotriva campioanei en titre, CFR Cluj, vineri, în etapa a 12-a din Liga 1.

Cristea şi Panţîru sunt apţi de joc, însă vor rămâne acasă. Din câte am înţeles, au avut un mic conflict, la un antrenament, săptămâna trecută, când eu eram plecat în Turcia„, a spus Selymeș pentru Ziarul de Iași.

Fundașul Ionuț Panțîru a recunoscut conflictul avut cu căpitanul și golgheterul echipei, Andrei Cristea.

Totul a pornit de la o dispută verbală între mine şi Andrei Cristea la meciul cu Viitorul. Lui Andrei i s-a părut că i-am răspuns urât, iar după zilele libere avute mi-a reproşat acest lucru în vestiar, pe un ton mai agresiv. L-am rugat să-mi vorbească frumos, iar de aici a început conflictul„, a spus Panțîru pentru ProSport.

În cadrul conferinței de presă, Flavius Stoican a anunțat că Frăsinescu este singurul indisponibil, dar a subliniat că va alege doar jucătorii în care are încredere.

Cei pe care îi voi alege să mergem la CFR Cluj vor fi jucători în care eu cred. Vreau să le dau șansa și celor care au mai puține minute, pentru că îi văd dornici, a declarat Stoican.

CFR Cluj – Poli Iaşi se joacă vineri, de la 21:00. Ardelenii se află pe locul doi în clasament, cu 20 de puncte, iar moldovenii ocupă poziția a noua, cu 14 puncte.