Scandal la CSA Steaua! O antrenoare este acuzată că ar fi primit bani negri

Un nou scandal a izbucnit la CSA Steaua, după ce o antrenoare din cadrul clubului a fost acuzată de părinţii unei sportive că primea bani negri şi avea un comportament neadecvat.

Părinții Andrei Ioana Rusu, care este o sportivă în cadrul secţiei de gimnastică a clubului Steaua, sunt cei care au făcut plângere împotriva antrenoarei Adriana Teocan.

Acuzaţiile către CSA Steaua sunt unele oficiale către Clubul Sportiv al Armatei, MTS, dar şi plângeri penale la Parchet şi Poliţie, potrivit GSP.

CSA Steaua 2

,,De nenumărate ori jignește fetele în diverse moduri, greu de digerat chiar și pentru un adult, jigniri ce afectează grav niște minori în plină dezvoltare emoțională.

Nu o dată am auzit de la propriul copil sau de la colegele ei faptul că li s-a inoculat ideea că sunt «proaste», «inutile», «bune de nimic», aspect ce nu poate decât să îmi provoace o îngrijorare profundă față de stima de sine a unor viitori adulți.

Nu o dată, fiica mea a venit de la antrenament vizibil afectată, tulburată, uneori chiar plângând din pricina apelativelor ce i-au fost adresate.

Iar părinții au fost puși să semneze contracte de imagine prin intermediul cărora să cedeze toate drepturile de imagine ale fiicelor lor către clubul privat al doamnei antrenor, deși acestea nu au nicio legătură cu acea entitate.”, au dezvăluit părinţii sportivei.

Citeşte şi Anghel Iordănescu, dezamăgit de tratamentul celor de la CSA Steaua: “Nu am fost chemat nici la recepția stadionului din Ghencea!”