RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Scandal la CFR Cluj! Schimbi de replici acide între Dan Petrescu și Alin Minteuan! „E inadmisibil ce se întâmplă”

Alin Minteuan a intrat în conflict cu conducerea clubului CFR Cluj și cu antrenorul principal Dan Petrescu. Secundul campioanei României este nemulțumit de faptul că nu a primit anumite sume de bani restante din 2019. De cealaltă parte, Dan Petrescu s-a supărat pe Minteuan pentru că n-a acceptat eșalonarea salariului.

Cel mai probabil, Alin Minteuan va pleca de la CFR Cluj. Înainte de a veni Dan Petrescu, Minteuan a fost antrenorul principal al ardelenilor, reușind 5 victorii în 5 meciuri, în 2019.

Alin Minteuan (43 de ani) este în staff-ul tehnic de la CFR Cluj din 2009, cu o pauză de un an, între 2012 şi 2013, cât timp a antrenat Unirea Dej.

Fostul mijlocaș s-a format ca fotbalist în Gruia, jucând în perioadele 1993-1997 și 2005-2008. A câștigat titlul de campion în 2008.

Normal că s-au supărat că mi-am cerut drepturile, care sunt de anul trecut. E vorba despre primele de joc din iulie. Licența se face pe anul 2019. Primele de joc ale anului 2019. Eu am renunțat la o parte și mi-am făcut o altă hârtie în februarie.

Petrescu trebuie să citească printre rânduri. Minteuan Alin n-a promis niciodată nimic și nu s-a sucit. Am fost căpitan de echipă, nu „papă lapte”. L-am sunat să-i spun și lui personal, dar nu răspunde la telefon. Dacă el a înțeles așa, e treaba lui, dar n-am promis nimic.

Dacă tot au vrut să-mi prelungească contractul trebuiau să mă cheme, nu să mă cheme să-mi amân primele pentru iulie. Dezinformează. E inadmisibil ce se întâmplă. Ei au vrut să mă denigreze. Câte nu am făcut pentru clubul ăsta? Cum își permit? Greu să vezi vreo continuare. Nu m-a anunțat nimeni că aș fi pus pe liber. De ce fac lucrurile astea?„, a spus Alin Minteuan pentru ProSport.

Sunt puțin supărat, pentru că toată lumea a înțeles criza aceasta și era doar o întârziere. N-am înțeles, mai ales că a jucat atâția ani la CFR. N-am înțeles nimic. Mi-a promis că e totul OK și s-a sucit. M-a deranjat puțin. Eu am și renunțat la salariu pe februarie. Le-am spus să mi-l dea când au bani. În 6 luni, într-un an… Am înțeles problemele„, a declarat Dan Petrescu pentru sursa citată.

CITEȘTE ȘI -> VIDEO | CFR Cluj și FCSB, adversare în competiția virtuală de FIFA 20 eCupa României

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare