Americanul Stacey Noland, cel care a pregătit-o pe ICIM Arad în perioada 2016-2017, a ieșit la atac după doi ani de zile de la despărțirea de clubul arădean.

Noland s-a despărțit de ICIM Arad în ianuarie 2017. Motivul oficial al despărțirii a fost lipsa rezultatelor, însă americanul susține că motivul real a fost altul: relația pe care președintele clubului Marcel Urban o avea cu Brankica Hadzovic.

Conform spuselor antrenorului american, conflictul dintre el și Urban a apărut în momentul în care a dorit să renunțe la Brankica.

”Vreau să știți de la mine partea reală a ceea ce s-a întâmplat în sezonul 2016/2017. M-am simțit dator să vă spun. Mereu Marcel mi-a blocat povestea, omul e necinstit. Însă acum am considerat că e momentul să mă destăinui. Relația dintre Marcel Urban și Brankica Hadzovic era prea personală. Aceasta era părerea mea. Nu pot vorbi în numele altor jucătoare, dar sunt sigur că multe dintre ele sunt de acord cu mine. A fost foarte greu pentru mine să lucrez în astfel de condiții. Când am ajuns la Arad nu știam de relația dintre ei. Nu aș fi niciodată de acord ca între un președinte de club și o jucătoare să existe o relație de acest gen.

Brankica Hadzovic - icim arad

Pare ireal, dar vă spun adevărul. Chiar m-am simțit prost deoarece nu l-am văzut niciodată pe Marcel așa. Iar totul s-a intensificat când i-am transmis că vreau să renunțăm la Branki. Am fost refuzat pe loc. Pentru mine a fost clar că Marcel cu Branki controlează echipa și sunt mai apropiați decât ar trebui.

Marea majoritate a fetelor aveau acest trac asupra lor să nu poată ieși în evidență sau să joace liber datorită faptului că Branki sau Marcel le-ar fi tăiat elanul. Ea trebuie să fie fața echipei, a rămas și până în prezent, și este evident că ei sunt mai mult decât se poate vedea din afară”, a spus Stacey Nolan.

Apoi, fostul antrenor ICIM Arad a dezvăluit că Marcel Urban întreținea relații sexuale cu două jucătoare din lot: ”Nu pot să vă spun numele, dar o sursă foarte credibilă mi-a confirmat că Marcel făcea dragoste cu Branki și Adela”.

Citește și ♦ Un fotbalist olandez, acuzat că a încercat să escrocheze un club