Sărbătoare în familia Halep după calificarea în semifinalele Fed Cup! ”Pot să beau şi cinci şampanii”

Irina Begu și Monica Niculescu s-au impus în meciul de dublu cu Cehia, scor 6-7 (2), 6-4, 6-4. România este în semifinalele Fed Cup și va întâlni Franța!

România a ajuns în premieră în semifinalele Fed Cup, în actualul format al competiției. Simona Halep s-a impus în meciul cu Karolina Pliskova, scor 6-4, 5-7, 6-4. Sportiva româncă a adus al doilea punct al României în confruntarea cu Cehia, după un meci care a durat 2 ore și 40 de minute.

Tatăl sportivei românce a dezvăluit după calificare că o va cinsti pe Simona cu șampanie. Stere Halep a explicat că aproape mereu este sărbătoare la ei în familie, pentru că ”Super-Simo” câștigă tot timpul.

”Cu Simona mereu beau. Când vine acasă beau numai şampanie, că ea tot timpul câştigă. Acum pot să beau şi cinci şampanii că tot nu mă îmbăt.” a declarat Stere Halep pentru DigiSport.

România – Franța și Belarus – Australia sunt semifinalele Fed Cup 2019. Româncele vor juca din nou în deplasare, în perioada 20-21 aprilie, potrivit calendarului anunțat de către organizatori. 

Spynews.ro