Santiago Solari (42 ani), antrenorul celor de la Real Madrid, i-a răspuns lui Pep Guardiola. Omul care o antrenează pe Manchester City a declarat că Barca, Juventus și Bayern sunt cele mai bune echipe ale ultimului deceniu.

Santiago Solari a vorbit la conferința de presă a returului cu Girona din Cupa Spaniei despre declarația lui Pep Guardiola. Antrenorul celor de la Manchester City nu a inclus-o pe Real Madrid în cele mai bune echipe ale ultimului deceniu.

”Pare că a omis intenționat Realul. Formația noastră este cel mai bun club al deceniului și cel mai mare din istorie. Suntem angrenați în 3 competiții și vrem să le câștigăm pe toate.” a declarat Santiago Solari, potrivit Marca.

Ce a declarat Pep Guardiola?

”Am spus-o de multe ori: care sunt cele mai bune echipe în ultimul deceniu? Juventus, Bayern, Barcelona. Astea sunt cele mai bune trei echipe din Europa. De ce? Pentru că în fiecare sezon câştigă campionatul, câştigă trofee, sunt acolo. Fiindcă sunt cele mai bune.” a explicat antrenorul celor de la Manchester City.

În perioada la care s-a referit antrenorul lui Manchester City, Real Madrid a câştigat de patru ori trofeul UEFA Champions League, în 2014, 2016, 2017 şi 2018.