Echipa de Fed Cup a României ar putea scăpa de cea mai importantă adversară înaintea semifinalei cu Franţa. Prezentă la confruntarea cu Belgia, Caroline Garcia a lăsat să se înţeleagă că există şanse să nu onoreze şi următoarea convocare.

Franţa şi România se vor întâlni pe 20 şi 21 aprilie în semifinala care se va disputa în Hexagon. Revenită în echipa Franţei pentru duelul cu Belgia, Caroline Garcia ar putea spune pas confruntării dn semifinale.

„Am acceptat să vin la acest meci, contra Belgiei. A mers foarte bine, am dus echipa în semifinale. Dar meciul următor va avea loc peste câteva luni, lucrurile se pot schimba. Abia s-a terminat partida cu Belgia, e prematur să mă gândesc la viitor, la ce voi face în Fed Cup. Pentru moment vreau să mă bucur de acest succes, apoi să îmi îndrept energia către turneul de la Doha, unde sper să fiu în formă maximă. Nu mă gândesc la ceea ce se va întâmpla după, am obiective pe termen scurt” – a declarat Garcia în L’Equipe.

Cea mai bine clasată jucătoare franceză, Caroline Garcia, ocupă locul 19 în topul WTA. Garcia are o relaţie tensionată cu federaţia de la Paris din cauza faptului că, în trecut, a refuzat în mai multe rândui convocări la confruntările din Fed Cup.

Alize Cornet şi Kristina Mladenovic ar urma să reprezinte Franţa în absenţa Carolinei Garcia.