Șansă mare pentru Bălgrădean! Oferta de nerefuzat pe care a primit-o CFR-ul

balgradean portar

Campioana României este gata să se despartă de Giedrius Arlauskis. Lituanianul ar fi curtat de o echipă din zona Golfului și ar putea să dea curs propunerii. 

Al Shabab este interesată de portarul care a impresionat în acest sezon de Europa League. Arlauskis a fost desemnat cel mai bun goalkeeper al fazei grupelor competiției, dar și a 16-imilor care au avut loc în luna februarie. Trupa din Arabia Saudită ar putea da lovitura cu această mutare, având în vedere că balticul ar deveni liber de contract în această vară și ar putea fi luat gratis.

Giedrius-Arlauskis-cfr-cluj

Acestuia i s-ar face loc după ce tunisianului Faruk Ben Moustapha nu i s-ar mai prelungi înțelegerea, susține Alriyadiah. Astfel, gruparea din Gruia ar urma să se despartă de omul care a contribuit la câștigarea a două titluri de campioană, în 2018 și 2019. O eventuală plecare a lituanianului poate să îi ofere șansa lui Bălgrădean să devină titular în poarta clujenilor. Portarul care se află sub contract cu FCSB în acest moment a semnat deja cu CFR Cluj și va fi fotbalistul campioanei din acaestă vară.

CITEȘTE ȘI –>> Jucătorul care poate fenta tăierea salarială a lui Gigi Becali! Este noua speranță a fotbalului românesc