Sânge proaspăt pentru Mircea Rednic! Patru jucători vin în cantonamentul din Turcia

Mircea Rednic, 56 de ani, vrea să schimbe, în această iarnă, din temelii situația de la Dinamo. Pe lângă transferurile pe care le pregătește, tehnicianul ”câinilor roșii” va aduce în cantonamentul din Antalya și patru jucători de la academia clubului.

Conform Radio Dinamo1948 pentru stagiul de pregătire din Turcia, Mircea Rednic a chemat 4 jucători de la echipa antrenată de Mihai Dobre. Astfel, Geani Crețu, Aleksandru Longher, Măgureanu Cătălin și Gabriel Răducan, vor face parte din lotul de jucători pe care ”Puriul” îl va deplasa pentru cantonamentul din Turcia:

Citește și FOTO | Dovada că Marius Niculae e dinamovist adevărat: ”Sper ca Dinamo să fie din nou unde îi e locul, adică locul 1!”

941351 cpr2957 mircea rednic rade

“Mircea Rednic monitorizează cu atenție ceea ce se întâmplă la CCJ Dinamo, săptămânal avem jucători care se antrenează cu prima echipă, iar acum 4 dintre cei mai buni jucători ai centrului nostru vor face stagiul de pregatire centralizat alături de prima echipă”, a declarat Gabi Raduță, șeful centrului de copii și juniori pentru Radio Dinamo1948.

Reunirea lotului a fost programată miercuri, 9 ianuarie, fiind urmată a doua zi de vizita medicală la Institutul Național de Medicină Sportivă (INMS) din Capitală.
Iată, mai jos, programul oficial al dinamoviștilor:

9 ianuarie: reunirea lotului (Saftica)
10 ianuarie: vizită medicală (INMS)
11-25 ianuarie: stagiu de pregătire centralizată în Turcia (Antalya)
13 ianuarie: joc amical, DINAMO vs Hajduk Split (Croația)
16 ianuarie: joc amical, DINAMO vs Sion (Elveția)
20 ianuarie: joc amical, DINAMO vs Metalurgs Liepaja (Letonia)
23 ianuarie: joc amical, DINAMO vs Dinamo Moscova (Rusia)