RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Săndoi e categoric! Ce spune despre lupta pentru play-off după înfrângerea cu FCSB

Emil Săndoi, antrenorul Chindiei Târgoviște, a oferit prima reacție după înfrângerea cu FCSB.

Dâmbovițenii au pierdut la limită, scor 0-1. Singurul gol al partidei a fost înscris de Darius Olaru, în minutul 23 al întâlnirii.

Imediat după înfrângerea de pe Arena Națională, Săndoi a vorbit despre play-off. Tehnicianul recunoaște că obiectivul clubului rămâne salvarea de la retrogradare și nu calificarea la masa bogaților din Liga 1.

„Diferența o fac execuțiile individuale, iar Olaru a avut o execuție foarte bună la faza respectivă. Poziționarea noastră nu a fost bună, trebuia să avem un jucător în zona respectivă care să blocheze șutul. Nu am fost lucizi pe faza ofensivă, nu am avut ocazii clare de gol. Este o înfrângere, FCSB-ul a meritat astăzi victoria.

În alte jocuri am avut destule ocazii, astăzi n-am fost inspirați. Nu am fost foarte prezenți în careul advers, nu pot spune că n-am fost inspirați la finalizare, pentru că n-am ajuns la finalizare.

Se poate întâmpla la oricare dintre echipe să apară serii fără victorie. Fiecare echipă a trecut prin perioade mai proaste, am avut și un program greu, dar până la urmă toate meciurile sunt dificile. Dacă n-am avut ocazii nu înseamnă că n-am vrut să jucăm. Am încercat, dacă am fi fost mai lucizi în unele momente poate că am fi pus mai multe probleme.

La noi nu a fost niciodată nicio discuție legată de play-off. Am fost pe un loc de play-off, dar eu am spus mereu că obiectivul nostru este salvarea de la retrogradarea. Orice antrenor își dorește în play-off, dar uneori trebuie să fim și realiști.” a declarat Emil Săndoi.

Vezi și VIDEO | FCSB sparge gheața și o învinge pe Chindia Târgoviște! “Roș-albaștrii” se distanțează din nou de CFR Cluj

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare