Sacrilegiu! A trecut prin momente grele, dar Becali îl vrea titular meciul următor: ”Avem nevoie de el!”

gigi becali fcsb

Gigi Becali a anunțat că Aristidis Soiledis va fi titular la meciul cu Universitatea Craiova, ultimul pe care FCSB îl va disputa anul acesta.

Soiledis a trecut de curând printr-o grea încercare. Tatăl fotbalistului suferea de o boală gravă și s-a stins din viață la o zi după meciul cu Viitorul, câștigat de „roși-albaștri”.

Fotbalistul a fost învoit de Vintilă și va merge în Grecia pentru a-și conduce tatăl pe ultimul drum, apoi va reveni în România pentru derby-ul cu Universitatea Craiova de duminică.

gol Soiledis

“M-a întrebat: îi dați drumul la 8 să facă ce vrea, sa stea cât vrea. E viața omului! Vintilă i-a spus să stea cât vrea, să plece imediat. I-a zis Vintilă că are nevoie de el cu Craiova. Nu poți să stai la mâna lui Panțîru. El are o toană și se uită cum aleargă ceilalți pe lângă el.

Tatăl lui Soiledis suferea de mult timp, n-a fost o surpriză. E suferință, dar nu așa mare când știi, te aștepți. S-a dus o zi și miercuri se întoarce, avem nevoie de el la meciul cu Craiova. N-avem pe stânga, acolo. Nu ne mai punem baza în cel mai mare fundaș stânga din Europa. Panțîru e! A venit la plimbare pe bulevard”, a spus Gigi Becali.

• Soiledis (28 de ani) a fost cumpărat de Becali în vară de la Botoșani.

Citește și ♦ Dan Petrescu a trimis săgeți spre Burleanu după numirea lui Rădoi la națională: ”Era timpul meu”