RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Să ne pregătim pentru ce-i mai rău? Gică Popescu: ”E complicat să batem pe cineva!”

Fostul mare internațional Gică Popescu (53 ani) este pesimist înaintea ultimelor două meciuri ale României din acest an.

Luna viitoare, pe 15 și 18 noiembrie, ”tricolorii” vor juca cu Norvegia și Irlanda de Nord în Liga Națiunilor. De asemenea, prima reprezentativă va dispus și un amical, cu Belarus, pe 11 noiembrie.

”Baciul” este pesimist și nu crede că România are puterea să câștige vreunul dintre cele două partide. În tur, naționala noastră a remizat cu irlandezii, scor 1-1, iar cu nordicii s-a făcut de râs, scor 0-4.

În acest moment, ”tricolorii” lui Rădoi ocupă locul 4 în Grupa 1 din Liga Națiunilor, cu 4 puncte. Austria și Norvegia se află pe primele două locuri, fiecare având 9 puncte.

”Dacă mă întrebi acum să aleg care sunt cei doi fundași centrali la echipa națională, nu aș ști să spun! Iar asta spune multe despre echipa noastră națională! Dacă m-ai întreba acuma care sunt titularii echipei naționale, nu aș ști ce să îți răspund!

Nu știu! Iar o echipă, fie ea națională sau echipă de club, dacă axul central nu este solid și dacă nu-l visezi zi și noapte, e foarte complicat să faci vreun rezultat! Nu sunt optimist deloc, referitor la tot ce se va întâmpla anul ăsta…

Eu fiind de felul meu un tip foarte optimist! Așa cum arătăm acuma, e complicat să batem pe cineva… Avem echipe grele în față, Norvegia și Irlanda de Nord. Foarte, foarte dificil.” a declarat Gică Popescu pentru Fanatik.

gica popescu viitorul

Citește și Probleme pentru ”Il Luce” înaintea partidei cu Ferencvaros! Cazuri de COVID-19 la Dinamo Kiev

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare