“Să fumeze sau să-i interzici asta?” Ce spune secundul lui Rădoi despre un star de la FCSB

Florinel Coman, jucătorul celor de la FCSB, a fost certat în mai multe rânduri de patronul echipei, Gigi Becali, fiindcă are viciul fumatului, iar această problemă a fost dezbătută și de Adrian Boingiu, secundul lui Mirel Rădoi la naționala de tineret a României.

Mijlocașul este un om foarte important pentru naționala de tineret, iar secndul lui Rădoi a vorbit despre viciul pe care jucătorul îl are.

Mie mi-au trecut prin mână foarte mulţi jucători, de top, care au ajuns la naţională. Unii dintre ei sunt mai libertini, alţii nu. Jucătorii, la 19 ani, au un an de Liga 1 jucat, dar tot copii sunt…Ca şi acasă, dacă nu ai grijă de el, nu reuşeşte să îşi pună în valoare calitatea”, a explicat Adrian Boingiu, la ProSport LIVE.

Imagini pentru florinel coman

Este un copil deosebit. Eu l-am cunoscut şi la U19 şi l-am cunoscut şi acum la U21. Atunci era extrem de liber, jovial, parcă nimic nu îl afecta, iar acum era uşor apăsat. Dar intra în normalitatea grupului, pe care vrem să o creăm şi noi. Din acest punct de vedere, Mirel ştie să se comporte cu fiecare jucător în parte. Ştie detaliile acestea practice şi psihologice.

“E foarte greu să se lase de fumat şi aşa sunt mulţi. Eu cunosc jucători foarte buni în România, care în pauză ieşeau să fumeze. Trebuie să pui în balanţă, ca antrenor, ce îl afectează mai mult pe jucător: Să fumeze sau să-i interzici asta? Ideal ar fi să nu facă multe lucruri, să nu fumeze, să nu meargă la şpriţ, dar dacă nu ai fost crescut aşa, e greu”, a mai declarat Boingiu.

Programul complet al naționelei de tineret de la Euro 2019:

18 iunie: ROMÂNIA – Croația, ora 19:00
21 iunie: Anglia – ROMÂNIA, ora 19:00
24 iunie Franța – ROMÂNIA, ora 21:45