RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

S-au tras la sorți meciurile de la Campionatul Mondial al Cluburilor! Bayern Munchen, favorita competiției

S-au tras la sorți meciurile de la Campionatul Mondial al Cluburilor, din acest an.

Campionatul Mondial al Cluburilor va avea loc în perioada 4-13 februarie în Qatar.

Doar 6 echipe vor participa la ediţia de anul acesta după ce Aukland City din Noua Zeelandă s-a retras neputând face deplasarea în Qatar.

Deținătoarea Ligii Campionilor, Bayern Munchen, este favorită să câștige ediţia din acest an. Nemţii vor juca în semifinale cu învingătoarea dintre Al Duhail (campioană în Qatar) şi Al Ahly (campioana Africii). În celălalt sfert de finală joacă Tigres UANL (campioană America Centrală) cu Ulsan Hyundai (campioană Asia).

Citește și EXCLUSIV | Fotbalistul pe care FCSB nu avea voie să îl piardă: “E un jucător de viitor”

Învingătoarea dintre Tigres UANL și Ulsan Hyundai va juca în semifinale cu campioana din America de Sud. Meciul din finala Copa Libertadores este programat pe 30 ianuarie și se va disputa între Santos și Palmeiras ambele formații fiind din Brazilia.

Ediția trecută a Campionatul Mondial al Cluburilor a fost câștigată de Liverpool după ce s-a impus în finală cu 1-0 în fața celor de la Flamengo.

De la anul vor participa 24 de echipe la Campionatul Mondial al Cluburilor, lucru care ar fi trebuit să se întâmple încă de acum însă situaţia legată de pandemie nu a mai permis.

Citește și EXCLUSIV | O legendă a Stelei abia așteaptă să ajungă pe Ghencea: “Pe 12 februarie merg să văd noua arenă!”

 

 

 

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare