Real Madrid s-a impus cu 4-2 în deplasarea de la Espanyol şi a obţinut după multă vreme trei victorii consecutive în La Liga. Revenit după ultima accidentare, Gareth Bale a marcat al 99-lea său gol în tricoul madrilenilor. Lucrurile nu sunt însă prea bune pentru galez!

Jurnaliştii de la AS au realizat un sondaj în care fanii au fost întrebaţi ce jucător ar vrea să vadă pe banca de rezerve. Răspunsul a fost unul dur pentru Gareth Bale. 54,1% dintre fanii lui Real Madrid nu îl mai vor în primul unsprezece! Lucas Vazquez, cu 37% şi Vinicius jr. cu 9,9% sunt ceilalţi jucători menţionaţi în răspunsuri.

După meci, madrilenii au sărbătorit cu o cină la care Bale a fost unul dintre puţinii absenţi. Doar Kroos şi Keylor Navas au mai lipsit de la masa la care Santiago Solari şi-a invitat jucătorii.

View this post on Instagram

😀🍽 About last night… #HalaMadrid

A post shared by Real Madrid C.F. (@realmadrid) on

Gareth Bale a fost adus în 2013 de la Tottenham, pentru 100 de milioane de euro. Chiar dacă a avut contribuţia sa la cele patru trofee de UEFA Champions League câştigate cu Real Madrid, galezul nu s-a mai ridicat la nivelul aşteptărilor în ultima perioadă.

În actualul sezon, fanii se aşteptau ca Bale să suplinească plecarea lui Cristiano Ronaldo, însă galezul a înscris numai cinci goluri în 16 apariţii în campionat.

Real Madrid este pe locul al treilea, la zece puncte în urma rivalei Barcelona.