Dinamo se desparte de unul dintre jucătorii de bază. Telenovela Jaime Penedo a ajuns la final. O declară chiar panamezul, într-o postare pe Instagram. Portarul alb-roșiilor le-a întins nervii la maxim oficialilor dinamoviști, tergiversând prelungirea contractului.

Astfel, singurul fotbalist din Liga 1 care va fi prezent la Cupa Mondială din Rusia se desparte de Dinamo, după două sezoane.

„S-a terminat perioada Dinamo. A fost o onoare să le apăr poarta. PCH și fanii au fost fantastici”, a scris Jaime Penedo, alături de o fotografie în care apare în culmea bucuriei în fața unei tribune pline de suporteri dinamoviști.

Decizia lui Penedo vine după ce directorul general al „câinilor”, Ionel Dănciulescu, anunța la emisiunea „Fotbal Club” de la Digi Sport că nu va accepta clauza pe care Penedo voia să o introducă în acte pentru a-și prelungi înțelegerea.

Jaime Penedo, 36 de ani, a câștigat cu Dinamo în 2017 Cupa Ligii României, competiție care apoi a fost desființată de Liga Profesionistă de Fotbal.

Portarul se pregătește acum pentru participarea cu naționala țării sale, Panama, la Cupa Mondială din Rusia.