S-a supărat Edi! “Nu mi s-a părut normal!” Ce spune despre Gigi Becali

Edi Iordănescu este deranjat de faptul că Gigi Becali dă detalii despre discuțiile privind preluarea FCSB. 

Iordănescu jr. este pus astfel într-o postură delicată, fiind sub contract cu Gaz Metan Mediaș.

”Am vorbit, mi s-a transmis că există interes pentru mine, mă onorează interesul dinspre patronul clubului FCSB, dinspre FCSB, la fel cum mă onorează orice interes din partea oricărui patron din Liga 1 sau oricărui club.

De aici până la a ajunge la discuţii concrete, la negocieri, la condiţii şi vreun acord este cale extrem de lungă. Nu mi s-a părut normal ca patronul clubului FCSB să discute public despre ce e dispus să îmi ofere ca şi condiţii, ce e dispus să accepte, să nu accepte, cred că aceste lucruri fac obiect de intimitate.

Îi sunt dator cu o discuţie pe care am promis-o, dar discuţia asta va avea loc numai după ce se va închide sezonul şi numai după ce eu iau un acord din partea clubului Gaz Metan, pentru că aşa mi se pare uman.

Am văzut că FCSB are şi un plan B şi atunci, din punctul meu de vedere, cred că trebuie să îl ia foarte în serios în calcul, dar eu nu negociz la televizor, nu negociez prin spatele clubului Gaz Metan. 

Recunosc că am apreciere deosebită pentru domnul Becali, îl apreciez pentru latura umană, pentru eforturile financiare pe care le-a făcut.

Iordănescu, indiferent dacă va fi dorit de cineva acum sau în viitor, are stilul lui de muncă foarte bine definit, are condiţiile lui, are lucrurile pe care e dispus să le accepte şi lucrurile pe care nu e dispus să le accepte.

Întotdeauna am spus că îmi doresc continuitate, dar nu în orice condiţii.

Mai am un an contract, îmi doresc continuitate, dar nu în orice condiţii. Sunt clar? Deja 3 dintre cluburile care şi-au arătat interesul pentru mine în ultima perioadă şi-au numit antrenori.

Mă consider autoritatea tehnică supremă în orice club voi fi angajat, pentru că sunt antrenor şi nimeni nu poate să cunoască meseria asta mai bine decât mine şi nimeni din punct de vedere tehnic nu poate să se priceapă mai bine decât mine.

Nimeni nu poate să emită pretenţia că mă aduce pe mine antrenor dar cunoaşte mai bine decât mine. Nu voi fi spectator”, a declarat Edi Iordănescu, potrivit Telekomsport.