S-a stabilit oficial unde și când va avea loc Supercupa României, CFR Cluj-FCSB!

CFR Cluj și FCSB își vor disputa Supercupa României în cadrul unui meci programat luna viitoare într-un oraș din provincie.

Din cauza problemelor cauzate de pandemia de coronavirus, Supercupa României din ediția 2020 a fost amânată pentru această primăvară. Inițial, trebuia să se dispute în luna iulie, la începutul sezonul 2020-2021.

frf 3 1

În urma ședinței Comitetului Executiv, în care problematica principală abordată a fost implementarea sistemului VAR în Liga 1, președintele FRF,  Răzvan Burleanu, a dat anunțul. Partida pentru trofeul de supercampioană a României va avea loc pe 15 aprilie, la Ploiești.

”Meciul dintre campioana României și câștigătoarea Cupei României, CFR Cluj și FCSB, se va juca pe 15 aprilie, pe stadionul Ilie Oană din Ploiești”, a confirmat Răzvan Burleanu, la conferința de presă din cadrul ședinței.

profimedia 0496160830 scaled
Sursa foto: Credit- MB Media, Profimedia Images

Va fi a patra partidă dintre CFR Cluj și FCSB din această primăvară. Prima va avea loc pentru șefia Ligii 1, vineri, de la ora 20:30, în cadrul etapei a 28-a din sezonul regulat. Cele două cluburi se vor mai întâlni de două ori și în play-off-ul Ligii 1.

CITEȘTE ȘI –>> Cine arbitrează duelul dintre FCSB și CFR Cluj! Delegație de top în capul de afiș al acestei runde