S-a opus Gnohere? Becali, nervos în privința francezului: ”Nu mai stau la discuții cu el”

gigi-becali-fcsb

Patronul vicecampioanei României a comentat măsura luată în cazul atacantului căruia îi expiră înțelegerea în vara acestui an. 

Având în vedere situația specială din acest moment și faptul că despărțirea dintre cele două părți este iminentă, Gigi Becali a adoptat altă politică în cazul lui Gnohere, trimis în șomaj tehnic.

„Mie nu îmi face nimeni ordine la mine în casă, iar situația financiară doar eu o știu cel mai bine și caut să îmi întind plapuma cât pot eu în această perioadă grea. Este alegerea mea să îl trimit și pe Gnohere în șomaj și îi transmit să nu mă errveze că nu o să mai vadă niciun ban. El nu vede ce se întâmplă la toate clubururile din Europa?” a fost revoltat latifundiarul din Pipera într-o reacție oferită Pro Sport.

Acesta dezvăluie că decizia vine și după ce francezul a tot refuzat să își prelungească înțelegerea.

“A uitat cât m-am rugat de el să semneze prelungirea de contract?! Sunt perfect acoperit ca să îl trimit și pe el în șomaj tehnic, așa cum v-am mai spus că o să fac cu Momcilovic, Adi Popa, Stan și Bălgrădean. Tot văd că unii comentează, că vezi Doamne uite ce face Gigi Becali! Ce face Gigi Becali?

Încearcă să nu își ducă în cap afacerea. Pe banii mei toți se pricep să îmi dea sfaturi, iar dacă îi pun să plătească un salariu de 20.000 de euro pe lună, plus taxe , nu scot niciun ban din buzunarul lor”, a mai adăugat finanțatorul FCSB-ului.

CITEȘTE ȘI –>> Becali taie în carne vie la FCSB! Gnohere va deveni șomer

Spynews.ro