S-a întors la Craiova și face acuzații grave: “Viorel Moldovan nu mi-a spus nimic în față”. Drama neștiută a fotbalistului

viorel-moldovan

Andrei Burlacu și-a reziliat contractul cu cei de la Chindia zilele trecute și s-a întors pe Ion Oblemenco după doar șase luni de împrumut la târgovișteni. 

Atacantul a prins rar un post de titular în 11-le lui Viorel Moldovan, iar fotbalistul de 23 de ani nu a mai suportat această situație.

“Am avut o ședință cu președintele și Viorel Moldovan. Totul îmi dădea speranțe că voi fi un pion important în retur. Din câte am înțeles, domnul Moldovan a luat legătura cu cei de la Craiova în săptămâna premergătoare meciului cu FC Voluntari. Probabil le-a spus celor de acolo că nu se mai bazează pe serviciile mele.

Mie personal nu mi-a spus nimic în față. Venea la mine dimineața, ne salutam, ne uitam ochi în ochi, dar nu îmi spunea că nu se mai bazează pe mine. Nu mi s-a părut fair-play” a spus fotbalistul pentru Pro Sport.

Plecarea sa nu a venit într-un moment fericit pentru Burlacu. Părinții săi s-au despărțit, iar jucătorul își acuză tatăl pentru comportamentul avut ulterior separării de mama sa.

“El a adus doar necazuri și amintiri neplăcute față de mama mea și de familia mea. Faptul că am ajuns la un club ca Universitatea Craiova și am început să fiu un jucător pe val i-a captat atenția lui tata și a văzut în mine niște bani pe care poate să-i ia ușor. Când a văzut că sunt pe val, tata a deschis un proces legat de apartamentul în care am copilărit în Botoșani. A cerut despăgubiri de 26.000 de euro. E un apartament la care eu țin foarte mult, că acolo am copilărit. Faptul că mama se temea ca la 59 de ani să fie în stradă, eu fiind o fire mai mămoasă, n-a fost tocmai ok pentru mine. Am strâns în mine și s-a reflectat pe teren” încheie Burlacu.

CITEȘTE ȘI –>> Messi, prima reacție în scandalul uriaș de la Barcelona: „A atacat jucătorii”

Spynews.ro