CFR a scăpat în sfârșit de Julio Baptista, sosit ca o veritabilă vedetă în curtea campioanei României.

Daniel Stanciu a explicat cum s-a ajuns la despărțirea de starul brazilian, care a adunat foarte puține minute în Liga 1.

”Din păcate, el nu putea să-și revină din punct de vedere fizic. A făcut eforturi, s-a dus chiar pe banii lui în Spania și la Dubai, pentru a se trata la niște clinici specializate, dar revenirea lui pe gazon se prelungea. Trebuie ținut cont de faptul că a pierdut mult din pregătirea fizică și a fost corect și el. A fost în asentimentul a ceea ce gândeam și noi, astfel că și rezilierea a fost simplă”, a spus Stanciu, la Digi Sport.

”Julio mai avea un an de contract cu CFR și tocmai de aceea trebuie apreciat gestul său. De altfel, Baptista a fost un om care a dovedit că este profesionist. N-a lipsit deloc de la antrenamente, a fost mereu deschis, le-a împărtășit colegilor din vasta sa experiență”, a subliniat Stanciu.

„Vreau să le mulțumesc celor de la CFR pentru că mi-au dat oportunitatea să mă simt din nou fotbalist. Ca profesionist, încerc mereu să dau sută la sută și asta a fost singura intenție pe care am avut-o când am ajuns în România. Vreau să le mulțumesc fanilor pentru susținere și să le urez celor de la CFR mult noroc pe viitor”, a scris Julio Baptista, pe Instagram.