S-a decis! Unde se joacă finala Cupei României. Anunțul făcut de FRF

Comitetul Executiv al FRF a validat în ședința din 29 aprilie propunerea ca finala Cupei României din acest sezon să se dispute pe arena din Ploiești.

Stadionul “Ilie Oană” din Ploiești a mai fost gazda finalei în alte trei rânduri, 2017 (câștigătoare FC Voluntari), 2019 (FC Viitorul) și 2020 (FCSB).

Finala Cupei României din acest sezon este programată pe 22 mai. Finalistele vor fi decise în urma manșei secunde a semifinalelor, care vor avea loc pe 11-12 mai. În luptă pentru câștigarea trofeului au rămas Dinamo, Astra Giurgiu, CSU Craiova și Viitorul Pandurii. În meciul tur, giurgiuvenii s-au impus la limită contra “câinilor”, scor 1-0, în timp ce trupa lui Marinos Ouzounidis este cu un pas în ultimul act al competiției după 3-0 cu echipa din Târgu Jiu.

“Comitetul Executiv al FRF a validat în ședința din 29 aprilie propunerea ca finala Cupei României din acest sezon să se dispute pe stadionul ”Ilie Oană” din Ploiești.

Ploiești Stadionul Ilie Oană

Ultimul act al Cupei României, ediția 2020-2021, este programat pe 22 mai. Ora urmează să fie stabilită și comunicată ulterior.

Finalistele vor fi decise în urma manșei secunde a semifinalelor, care vor avea loc pe 11-12 mai.

Marți, 11 mai, ora 20:00

Dinamo – Astra, în tur 0-1

Miercuri, 12 mai, ora 20:00

Viitorul Pandurii – Universitatea Craiova, în tur 0-3

Va fi a patra finală a Cupei României găzduită de stadionul Ilie Oană din Ploiești, după edițiile din 2017 (câștigătoare FC Voluntari), 2019 (FC Viitorul) și 2020 (FCSB), se arată în comunicatul emis de Federația Română de Fotbal.

fcsb cupa romaniei

 

Citește și Marinos Ouzonidis, aproape de primul trofeu în România: “Respect competiția. Îi felicit pe jucători”