RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

S-a aflat cine este super starul așteptat în Gruia! Imposibil să se înțeleagă cu Dan Petrescu 🙂

Clujenii au luat titlul pentru a treia oară la rând și vor juca în preliminariile Ligii Campionilor. 

Iar Neluțu Varga visează ca echipa lui să se reîntoarcă în grupele competiției după 8 ani. Așa că oficialii CFR-ului au demarat deja negocierile cu mai mulți fotbaliști importanți pentru a ajunge în Gruia. Încă de aseară, finanțatorul vișiniiilor a anunțat că un atacant italian va întări lotul lui Dan Petrescu. Între timp s-a aflat că ar fi vorba despre Mario Balotelli, capriciosul fotbalist de 29 de ani care în acest sezon a evoluat la Brescia.

Și pentru că nu avea cum să nu atragă atenția și la fosta echipă a lui Mircea Lucescu, Balotelli i-a enervat și pe șefii rândunelelor care nu doresc să îi mai prelungească înțelegerea scadentă în 2022! Conform gsp.ro, clubul proaspăt retrogradat i-a interzis să mai vină la antrenamente după ce chiar pe site-ul oficial al grupării a apărut informația că Super Mario s-a îngrășat enorm și a ajuns să cântărească 100 de kilograme.

„Mereu am crezut că Mario se va simți ca acasă la echipa din orașul natal, dar am greșit. El trăiește după regulile lui. Îi spui ceva, iar el face opusul. Echipa a ales un drum, iar Mario altul”, a comentat antrenorul Diego Lopez pentru Corriere della Sera.

CITEȘTE ȘI –>> Ambiţii uriaşe la CFR Cluj! Vin Nicuşor Stanciu şi “un supergolgeter al Italiei”

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare