RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Rusescu, rămas bun de la FCSB! Mesajul pentru fani

Raul Rusescu şi-a luat rămas bun de la FCSB după finalul actualului sezon. Atacantul despre care Gigi Becali a spus că a primit banii degeaba a avut un mesaj pentru fanii roş-albaştrilor.

Rusescu a primit un mesaj de mulţumire pe pagina de Facebook oficială a FCSB, postare care a inclus şi cuvintele pe care jucătorul a ţinut să le transmită fanilor.

„Astăzi îmi iau rămas bun de la clubul care mi-a marcat cariera. Din 2011 și până astăzi, am trăit momente incredibil de frumoase , am realizat performanțe inegalabile în următorii ani, din păcate pentru fotbalul românesc, am legat prietenii ce vor rămâne indiferent de cursul vieții. Pe scurt, am reușit să îmi îndeplinesc visul copilăriei.

Astăzi, drumurile noastre se despart și probabil nu se vor mai întâlni în anii ce urmează, dar privesc cu mândrie la trecutul meu și aștept cu nerăbdare, cu ambiție, cu pasiune și cu aceeași dorință de reușită viitorul meu fotbalistic” – au fost cuvintele atacantului.

Rusescu a încheiat sezonul cu 5 goluri înscrise în toate competiţiile. Mai mult rezervă la FCSB, atacantul în vârstă de 30 de ani a prins 24 de meciuri în tricoul vicecampioanei.

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare