Ruptură totală! Mihai Stoica, despre conflictul cu Alibec: “L-am oprit eu să dea goluri?”

Denis Alibec a plecat cu scandal de la FCSB. MM Stoica este de părere că atacantul a primit destule șanse la gruparea roș-albaștră. 

MM a dezvăluit că Gigi Becali a avut mai multă încredere în Alibec decât în Gnohere. Și că doar atacantul aflat acum la Astra este vinovat că nu a reușit să se impună.

dica alibec

Eu cred că Gigi a avut mai mare încredere în fotbalistul Alibec decât în fotbalistul Gnohere. Se gândea că odată şi odată o să-şi revină. E adevărat că el a fost obraznic cu mine spre finalul unui meci, dar nimeni după meciul ăla, cel puţin eu, nu l-a oprit să nu dea goluri la FCSB şi să câştige campionatul. Nu l-am oprit eu să dea goluri la Astra şi să câştige campionatul pentru că s-a dus acolo şi era clar, vine la Astra ca să câştige campionatul. N-am avut nicio problemă cu el.

După luni de zile după ce a spus că a plecat de la Steaua că, mă rog, antrenorul … După vreo două, trei luni a spus că, probabil, i se trage de la Meme. Fratele meu!? Că de jucat a jucat, nu l-am oprit. Dimpotrivă, chiar în play-off l-am văzut că se antrenează foarte bine. Şi, băi, clar! Dacă se antrenează aşa de bine, n-are cum să nu aibă realizări.

A avut pasa de gol la Planic, care putea să ne facă, ştiu eu, campioni … Eu n-am cum să fiu împotriva unui jucător pentru că interesul meu e la FCSB să joace fotbaliştii care merită“, a declarat Mihai Stoica la TV Digi Sport.