RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Ruptură totală la Dinamo! Contra nu mai vorbește cu Rufo Collado: “Îl dau afară! Cine se crede? Nici nu mă mai salută!”

Problemele sunt departe de a se încheia pentru Dinamo, iar antrenorul Cosmin Contra pare că a rupt orice legătură cu directorul sportiv al echipei, Rufo Collado!

Aflați pe penultimul loc în clasament, cu șase meciuri consecutive fără victorie în Liga 1, dinamoviștii par că nu își pot reveni din această perioadă neagră din istoria clubului. Dacă din punct de vedere sportiv lucrurile nu merg deocamdată așa cum își dorește toată lumea, nici pe partea financiară “câinii” nu au o situație mai bună, spaniolii fiind somați de către FRF să achite salariile restante până la sfârșitul acestei luni, altfel Dinamo riscă depunctarea.

dinamo suparare 1

Nici din punct de vedere al atmosferei din cadrul echipei lucrurile nu merg deloc bine, asta după ce antrenorul Cosmin Contra ar fi decis să rupă orice legătură cu directorul sportiv al echipei, spaniolul Rufo Collado. Potrivit informațiilor venite din partea Pro Sport, au trecut deja două săptămâni de când “Guriță” a decis să nu mai vorbească cu Rufo Collado. Spaniolul le-ar fi transmis oamenilor din cadrul clubului că nu este de acord cu acest lucru și îl va da afara pe Contra “Îl dau afară! Cine se crede? Nici nu mă mai salută!”.

La finalul meciului de aseară, încheiat 1-1 contra celor de la Astra Giurgiu, antrenorul celor de la Dinamo, Cosmin Contra, s-a arătat extrem de dezamăgit de situația de la clubul din Ștefan cel Mare și a anunțat că în cursul zilei de astăzi va avea o discuție cu Rufo Collado și va spune lucrurilor pe nume.

Citește și Florin Prunea râde de Mihai Stoichiță: “Îţi dai seama la ce nivel sunt? Ăştia nu ştiu cu cine joacă”

“Mâine, o să am o discuție cu directorul sportiv, vom spune lucrurilor pe nume. Trebuie să facem o analiză, e clar. Vom vedea ce se întâmplă (n.r. – dacă ia în calcul o despărțire). Acum sunt dezamăgit de meciul ăsta. Așteptam mult, i-am simțit bine pe băieți săptămâna asta. Dar ajungem la ora jocului și nu putem să punem în aplicare ce facem la antrenament.

Nu știu dacă mă tem de o depunctare din cauza datoriilor. Nu ține de mine, sunt alte lucruri. E greu să spun dacă aș mai fi venit la Dinamo, dacă știam situația!”, a spus Contra la finalul meciului de aseară.

Citește și Se face mutarea sfârșitului de an în Liga 1? Mirel Rădoi, noul antrenor al Craiovei?!

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare