Dezastrul cu Academica Clinceni, 2-5, la Ploiești, a produs ruptura între fani și echipa antrenată de Viorel Moldovan. 

Chindia a ajuns din nou în focul luptei la retrogradare, după ce, la un moment dat, antrenorul Viorel Moldovan vorbea despre calificarea în playoff.

Suporterii care vin în număr mare la Ploiești, acolo unde echipa din Târgoviște dispută meciurile de pe teren propriu, sunt foarte dezamăgiți și nu mai răspund ca altădată apelurilor făcute de club.

De exemplu, un anunț al conducerii prin care fanii sunt sunt înștiințați că pot face grartis deplasarea la București, pentru meciul cu Dinamo (mâine, la ora 20.30) nu a fost primit cu entuziasm, arată realitateadedambovita.net.

„În aceste momente dificile, avem mare nevoie de spriinul suporterilor noștri! Clubul vine în sprijinul fanilor care doresc să îi susțină pe roș-albaștri la meciul cu Dinamo, programat miercuri, 4 decembrie, ora 20.30, în Ștefan cel Mare, în etapa a 19-a a Ligii I. AFC Chindia Târgoviște pune la dispoziția fanilor un autocar de 50 de locuri, transportul fiind gratuit, iar plecarea – MIERCURI, ORA 17.00, din fața stadionului Eugen Popescu. Înscrierile se fac la sediul clubului Chindia, Calea Domnească nr. 216, în limita locurilor disponibile.

Biletele vor fi achiziționate individual de la stadionul Dinamo.

De asemenea, recomandăm suporterilor noștri din Capitală și din împrejurimi care vor să susțină echipa la meciul de miercuri să își achiziționeze bilete în sectorul oaspeților”, se arată pe pagina oficială de Facebook a Chindiei. 

Mai mulți suporteri au reacționat negativ, potrivit realitateadedambovita.net.

„Nici la stadion nici la televizor, nu meritați, vă bateți joc de noi, venim de la 100 de km ca să ce?”

„Să nu venim degeaba, jucați serios, se vede de la o poștă că dați pe lângă minge, jucați!!!!!!!! Vreți voi în B sau alții?”

Chindia a încasat  9 goluri în ultimele două meciuri, pierzând rușinos, spun suporterii dâmbovițenilor, ambele partide (0-4 cu CFR Cluj și 2-5 cu Academica Clinceni).